Detalii necunoscute despre prevenirea medicamentelor medicamentoase pe bază de prescripție medicală

Detalii necunoscute despre prevenirea medicamentelor medicamentoase pe bază de prescripție medicală

Eticheta de medicamente conține o mulțime de informații importante, inclusiv o descriere a medicamentelor dvs., dozajul, indicațiile pentru modul de luare a acesteia, expirarea sau utilizarea după dată, cerințele de stocare, interacțiunile potențiale pentru medicamente și multe altele.„Pentru a obține cel mai mare beneficiu de la un medicament, trebuie să îl luați exact așa cum este recomandat”, a explicat Jay Belcher, un farmacist semnat cu Express Scripts Pharmacy.

Toate noile rețete date de Express Scripts Pharmacy constau dintr -un pliant de consultanță pentru clienți pentru medicamente care include detalii mai detaliate despre medicamentele dvs. Chiar dacă începeți un nou medicament pe bază de rețetă nu sugerează că impactul sunt imediate. Medicamente specifice, cum ar fi beta -blocanții, inhalatoarele de salvare a astmului și antiacidele, încep să funcționeze chiar acum.

Fiecare medicament are potențialul de efecte negative și pot apărea în orice moment pe parcursul tratamentului dvs. Impacturile secundare pot varia de la ceva la fel de de bază ca o durere de cap moderată sau o gură uscată la evenimente periculoase, cum ar fi o boală cardiovasculară sau un eșec al organului, deși aceste evenimente mai grave sunt neobișnuite.

Faptele despre cele cinci drepturi ale administrării medicamentelor au fost dezvăluite

De asemenea, el recomandă să ajungă la farmacist pentru a discuta alternative dacă efectele adverse sunt o preocupare.”Poate exista un serviciu ușor pentru a scădea rezultatele laterale, cum ar fi luarea medicamentelor cu alimente, cu anumite suplimente sau la o perioadă specifică a zilei”, a spus Belcher. Medicamentele nu sunt o pastilă magică care va face ca toate condițiile să dispară.

De multe ori, medicamentele pe bază de rețetă pot da cu adevărat rezultate mai bune atunci când sunt integrate cu alte lucruri, cum ar fi ajustările stilului de viață, terapia comportamentală sau psihiatrică, sau poate alte medicamente pe bază de rețetă. De fiecare dată când completați o rețetă nouă, lăsați-vă farmacistul să înțeleagă despre toate celelalte medicamente pe care le luați, inclusiv medicamentele de la contorizare, vitamine și suplimente.

Express Scripts Pacienții farmaciei pot depune acest chestionar pentru sănătate, reacție alergică și medicamente pentru a notifica farmaciștii noștri la eventualele interacțiuni medicamentoase. În plus, completarea tuturor rețetelor dvs. la o farmacie este o metodă simplă pentru a vă garanta că toate medicamentele dvs. funcționează bine împreună. Completarea unei noi rețete este pur și simplu prima acțiune în călătoria dvs. de îngrijire a sănătății.

Lucruri despre rețeaua de rețetă, siguranța medicamentelor pe bază de rețetă

Prescriptorul dvs. poate solicita să ajusteze doza de medicamente sau să vă prescrieți o alegere de medicamente cu totul nouă. Cunoașterea este putere, mai ales când vine vorba de sănătatea ta. Farmaciștii noștri special instruiți sunt ușor disponibili 24/7 Da, asta înseamnă că nopți, dimineți, weekenduri și sărbători pentru a vă ajuta să descoperiți răspunsuri la toate preocupările dvs.„Suntem delegați frecvent pentru propria noastră sănătate și cea a celor care au plăcut”, a spus Belcher.

În fiecare an, aproximativ 50.000 de copii sub 5 ani se duc la departamente de situație de urgență pentru otrăvire după ce au obținut un medicament. Când le solicitați, medicamentele pot îmbunătăți viețile și chiar le pot salva. Prea mult din orice medicament poate fi letal pentru un copil mic, un copil sau un adolescent. Acesta este motivul pentru care medicamentele pe bază de rețetă și medicamentul https://farmacie-romania.com/cumpara-minipress/ fără vânzare ar trebui să fie rămase la îndemâna lor.

Și adolescenții pot face opțiuni slabe cu pastile, în special rețete, adesea cu rezultate îngrozitoare. Dacă copilul tău este inconștient, nu respiră sau are convulsii de la posibile contacte sau ingestie otravă, sunați la 911 sau numărul local de situație de urgență locală. Dacă copilul dvs. are simptome moderate sau deloc, sunați la numărul de ajutor de otravă, 1-800-222-1222.

Principiile de bază ale modului de eliminare în mod corespunzător

Iată câteva idei de securitate a medicamentelor pentru părinți, bunici și oricine are un copil sau adolescent în casa lor: folosiți containere de medicamente cu șepci de securitate și mențineți -le la îndemâna și vederea copiilor. Rețineți că capacele de securitate sunt rezistente la copii. Acest lucru sugerează că este greu pentru un copil mic să deschidă capacul.

Este sitio web utiliza Cookies para mejorar su experiencia. Asumiremos que está de acuerdo con esto, pero puede optar por no participar si lo desea.    Más información
Privacidad